14.11.2007

They taped over your mouth, scribbled out the truth with their lies...


Ok, so life wasn't so good to you today... Ok...life wasn't good to you since the day you got born but is that a reason to be sad...?

Cam asa ar suna azi o tentativa de inveselire. Dar parca nu merge. Asa zile sa tot nu ai decat daca aparti unei secte de auto-flagelare. Se zice ca fiecare sut in fund e un pas inainte. Deja ma doare curu'! Si parca sunt in Bucuresti!

Am spus ca o sa va vorbesc despre Paramore. Ei bine, lucrurile stau cam asa. Infiintata in 2002 in Tennessee, trupa de pop-rock (altii spun power-pop sau chiar emo) este compusa din Hayley Williams - vocalista, Josh Farro - chitara principala/backing vocals, Jeremy Davis - bas si Zac Farro - tobe.
In 2005 apare primul lor album "All we know is falling" care insa nu i-a propulsat direct in lumea buna a muzicii. "Accesul" l-au obtinut odata cu lansarea celui de al doilea album, "RIOT!", aparut pe data de 12 iunie 2007, primul extras fiind Misery Business(21 iunie 2007), single-ul fiind foarte bine primit.

Al doilea extras de pe album a fost Hallelujah, videoclipul fiind format dintr-o serie de secvente din timpul concertelor trupei. Acesta se afla in difuzare in Marea Britanie si Noua Zeelanda.
Pe 11 octombrie a fost lansat in Statele Unite videoclipul melodiei Crushcrushcrush. Acesta de altfel poate fi vizionat in sectiunea din stanga articolului.

Criticii spun ca stilul este unul mai evoluat fata de primul album si reprezinta un suflu nou intr-o piata deja sufocata de "wanna-be"'s. Sincer, in afar de cateva melodii de pe "RIOT!" care mi s-au parut oarecum dezordonate, albumul este unul interesant, multe melodii avand un ritm alert, pe masura ce melodiile isi prezinta frumusetea si povestea stilul devine unul din ce in ce mai dark, de aici tragandu-si eticheta de emo. Totusi merita ascultat si videoclipurile merita vizionate, ramanand la altitudinea fiecaruia prestanta trupei.

Sper sa va fi placut aceasta prezentare si voi cauta si alte trupe mai necunoscute de catre romani. De asemenea sunt cu ochii in patru pentru lansarile de album ale diversilor artisti. Printre posibilii artisti de saptamana viitoare, Tarja Turunen, fosta solista de la Nightwish isi lanseaza albumul de debut pentru restul europenilor (finalndezii deja se bucura de noile melodii) numit sugestiv "My Winterstorm".

Have fun! Enjoy life 'cause you never know when you'll die!
Ne auzim in curand!

P.S. Lasati un comment cu parerea voastra referitoare la articol si blog. Daca nu merge lasati un email pe d.jackhill@gmail.com

Niciun comentariu: