12.03.2008

Day after day...

Hmmmm....Stau si ma gandesc la un inceput pentru azi... Numai ca nu imi vine nimic in cap.
Insa asta e...Se pare ca si ultimii neuroni ori au prins mucegai, ori au fost mancati de molii....D-aia put babalacii a naftalina? Sa-si conserve neuronii ca sa calucleze exact majorarile la pensii?Am eu o boala pe ei. Alocatiile au fost in stare sa le scoata ca nu mai aveau bani, dar pensiile? Doar pentru ca avem 18 ani nu inseamna ca deja si muncim...Oricum birocratia rezultata din acest amalgam de revocari, ordonante de urgente si legi adoptate in sfantul sictir are cel mai mult de castigat.

Facand insa un 180 de la politica, in faimoasa lume a celebritatilor, din CanCan putem afla ca George Clooney si-a facut lifting la coa...sorry...la "oua", iar pe Softpedia putem vizualiza primele imagini din noul videoclip a lui Britney Spears - "Break The Ice". Da. Inca traieste (nu stie nimeni cum d nu a murit inca). Da. Inca mai canta ( si culmea albumul "Blackout" este vazut de catre critici ca posibil cel mai bun album al ei). Din fericire, videoclipul nu prezinta drama zilnica din viata epavei mondiale, ci este o animatie. O animatie care arata de mii de ori mai bine ca originalul. Melodia se gaseste pe YouTube, videoclipul trebe' sa apara.

Ramanand la Softpedia, sectiunea News, insa schimband macazul, pe 26 martie fanii PS3 (cine are bani sa-si ia asa ceva) vor avea inca un motiv de a chiuli d ela munca, scoala sau de a amana nunta, botezul poate parastasul. Apare GranTurismo 5 Prologue. O dushca din "bautura" GT5 care ar trebui sa apara anul acesta.Ce e nou la el? Pai europenii se vor bucura de modulul Drift care ia in considerare viteza, unghiul driftului si linia de parcurs. Un aspect care apartine stilului jocurilor vechi este optiunea Split-Screen, care permite un duel "man-to-man". Site-ul de gadget-uri si device-uri go4it! anunta o ieftinire de 28% la consolele XBox. Motivul oficial: Sony cu a lui PS3 a castigat teren de la terminarea razboiului formatelor HD-DVD vs. Blu-Ray ( the winner is... Blu-Ray). Motivul(motivele) neoficial/e: 1. Consola de la Microsoft are cea mai mare rata de defectiuni in SUA;2. Se pregateste o modificare puternica XBox, acesta primind printre altele un Hard-Disk de 120 GB;3. XBox nu are incorporat unitatea optica Blu-Ray, lucru care il penalizeaza serios pe piata gameri-lor ( GT5 Prologue va fi lansat pe suport Blu-Ray) .

Fani ai motorsportului adunati-va!Datorita anularii editiei de anul acesta a Dakar-ului, ASO (asociatia care se ocupa cu Dakar-ul) a anuntat ca in perioada 20-26 aprilie se va desfasura Dakar Series: Central Europe Rally. Acesta va incepe si se va termina in Ungaria, dar are o buna parte din speciale si in Romania ajungand pana la Sovata. Vreti sa scapati de cumparaturile de Pasti? Vreti sa nu mai dati cu aspiratorul prin casa? Vreti sa beti bere, sa va simtiti bine, sa va uitati la fete bune imbracate de zici ca si-au donat tzoalele sinistratilor si care stiu ce e aia bujie? Vreti sa nu va mai urle prietena/nevasta/soacra/vecina/mama? Mergeti la Sovata. Mergeti la raliu. Spuneti-le ca le cautati blana aia mult visata. Lasati totul ursul in stare de inconstienta pana acasa. Nu vrem ca tocmai voi sa va "bucurati" de blana....Astazi s-a incehiat testul de la Mugello, testul preliminar deschiderii sezonului 2008 DTM. Partea buna e ca a fost o rocada continua. Partea proasta e ca in comparatie cu noul Audi A4 DTM, mi-e greu sa zic asta.... Dar Mercedesul sufera la imagine.

Cam atat pe astazi. Pana pe data viitoare cand poate gasesc ceva si de Paris Hilton, Internet Explorer 8 Beta 1 sau orice altceva ce v-ar interesa. Lasati un comm cu ce anume v-ar interesa.


Despre cine vreti sa caut, artist, actor, oricine. Mai putin fotbalisti, Becali, politicieni romani sau manelisti.

2 comentarii:

Anonim spunea...

...mhmm sa zic k e ok(strict în ceea ce ma priveşte pe mine k cititor)...d c doar ok?pt k unele subiecte ma depaseau(nu ti-o spun în nume d rau!!!)adik jocurile,pasiunea pt motoare..but I don't want to be selfish and to recognize that this post will enjoy others who loves this things.Pe ansamblu e bine!mi-a placut k ai alternat subiectele foarte bine:one serious and another funny;)Sugesti?ma mai gandesc si o sa-ti las comm!pe data viitoare;)

baka. spunea...

Deci s-au hotarat pana la urma sa bage ceva speciale si la noi... foarte tare! Chiar speram ca poate se gandesc la asta in mod serios, desi considerasem ca sansele sunt mici. Uite ca m-am inselat. :D Ma bucura initiativa. Pacat de Dakar, totusi. :D