20.08.2008

Need For Speed: Undercover Ep.07

Hello hello hello! Ce face fetele? Si ce face baietii?

Sunt intr-o dispozitie relativ buna. (totul pe lumea asta e relativ). Am primele informatii oficiale despre NFS. Pe parcursul zilei o sa mai adaug cate ceva, asa ca fiti cu ochii in 4/8/16.
Ok. Pentru inceput cum va arata cutia. Arata fain nu-i ashe?

Desi multi se asteptau ca motorul folosit sa fie cel de la Burnout, de fapt motorul este de la Prostreet o tzar modificat...Glumesc. Nici nu stiu daca au lasat ceva neatins din ala. Acum masinile se pare ca sunt mai usor de condus, si se pare ca avem si un mic plus de la creatori. Multi se asteptau la diverse cascadorii cu masina. Nu. NU poti sa o intorci, sa-ti scoti mucii din nas si sa cazi inapoi primind 1000 puncte bonus. Poti insa sa pui brusc frana, sa te intorci 180 grade si sa ti iei zborul aproape instant ( sau cat de repede poate merge masina ta).

De asemenea poti driftui usor, mentinerea in drift necesitand unele "calificari prealabile in aceasta arta".

Principalele curse sunt cele standard - circuit, cele de sprint, canion si Highway Battle, care practic e lupta one-to-one, sau cum ar zice Luca Pufulet-to-Pufulet, mergand contra traficului dens. Se pare ca si traficul va fi ceva mai inteligent, respectand legile si incercand sa te evite pe tine sau pe oponentii tai.

NOS si Speedbreaker sunt inapoi, dar trebuie utilizate complet daca le vrei reincarcate. Poti sa mergi si in spatele oponentilor pentru a reduce drag-ul si a mari viteza.

La capitolul tuning, pot spune ca Autosculpt e inapoi, ceva mai evoluat. De asemenea sistemul de vopsire iti va permite sa vopsesti doar o anumita parte a masinii. Astfel poti sa-ti faci masina bling bling ul din Tri-City sau kitschul suprem. E alegerea ta! Photomode e inapoi, dar nu se stie nimic de Replay Mode. Damage-ul va fi doar unul vizual, neafectand partea tehnica. Nu o sa existe oglinda retrovizoare, imagine din cockpit sau split-screen.

Aceasta este harta Tri-City. Nu pare cine stie ce nu? Prea multe detalii nu se stiu, dar se pare ca vor exista curse pe circuite, prin zone de constructie, prin alei, existand si multe scurtaturi. Fiecare zona are specificul ei:

  • Palm Harbour - centrul comercial al orasului;
  • Port Crescent - zona industriala;
  • Sunset Hills Mountains - zona rurala.

Pe moment atat. Mai multe va aduc mai pe seara cand voi baga si niste imagini cu Concept Art. Imaginile care stau la baza formarii decorului. Ca sa va dau o idee:

Niciun comentariu: