16.10.2007

No way back...

Wow...Primul blog... Nasol nu?

Anyway... Pentru acest lucru multumiti-i lui Andra ca m-a convins.

Chiar ma gandeam ce naiba sa scriu. Nu gaseam nimic interesant. Nici gandacii de pe pereti nu ma inspirau. Asa ca m-am gandit sa plictisesc lumea prin a povesti ziua de azi... Foarte interesanta... (:| ... Nu cred ca exista zile mai plicitsitoare ca cele de acum. La prima ora, mate, determinanti... Nu ma ajuta sa devin geniul la calculatul alcoolemiei... Boring... Filosofie, lucrare... C'mon! Chiar are lumea sperante de 4? Dragomir, Platon, Blaga si Aristotel, patru indivizi cu lipsa de ocupatie ACUTA! Astia sunt mai interesanti morti decat vii, desi ma gandesc ca nici asa nu ma inspira... Apoi 2 ore de engleza... Schlafen intensiv. Si in final istorie. Cica vine politia acasa daca ai peste 10 absente nemotivate. Nu-i de ajuns ca iti scad astia nota la purtare dar iti mai trimit si musafiri sa-i astepti cu ce ai mai bun in casa: dragoste, armonie, o bata de baseball si coliva... Chestii minore. Acum sper sa trec clasa si sa dau bacul sa scap de la Comunisti. Petre insa nu vrea asa ceva, incearca sa ma tina in liceu si nu se lasa... E mai nasoala la fata ca un k...Anyway daca as avea un loc de veci la Bellu in Bucuresti i l-as oferi cadou si m-as asigura ca il ocupa, moarta sau vie..Prefer moarta. Anyway... boring shit...Voua cum v-a mers ziua? BTW maine dau norma la sport.. 7sec la 50 m... Doamne daca nu pot fugi asa repede macar incetineste-i pe restul!

2 comentarii:

baka. spunea...

Doamne, ziua ta a fost mult mai nasoala decat a mea. Culmea, chiar imi vine sa rad, desi am niste proaste in grupa la facultate... Eternul si fascinantul Luca, unicul, singurul, irfeutabilul Dumnezeu al filosofiei de orice tip revine in forta, se pare. Fii pe faza, noi i-am facut multe porcarii in liceu, cred ca se va razbuna pe voi. Desi, nu pare genul. Oricum, daca va ganditi vreodata sa stabiliti un record incercati sa il intreceti pe al nostru: 14 note de 2 in 30 de secunde! Asta da matematica! Determinantii sunt minciuna :))
Cu Petre nu am avut nimic de impartit, noi eram certati de restul profilor cand ne prindeau pe la scoala... adica foarte rar. Parca si acum o aud pe profa de istorie: "12D, iar sunteti numai 11 in clasa? A fost cineva la ora trecuta sau acum e schimbul doi?"
Omule, gandeste-te asa: ori tu ori ei, si "tu" nu e o optiune, deci ramane clar "ei". Rupe-i, ma, nu te lasa! Ce naiba, te stiu mai rau decat atat! Si apropo, fa-i ceva lu' Mura... un rau oricat de mic ar razbuna generatii intregi de copii chinuiti de "deci-ul" ei =))

baka. spunea...

vroiam sa scriu irefutabil in commentul anterior, dar eu sunt Andra si mie tre sa imi multumiti ca si-a facut Omul blog, deci sa nu aud comentarii