24.02.2008

The Fall of a Dream



Pentru o buna perioada de timp, blogul intra in inactivitate. In aceasta perioada se va decide soarta acestuia. Motivul principal este neatingerea target-ului propus si lipsa de comunicare cu publicul-tinta. De asemenea procesul de extindere pe hi5 & MySpace, luandu-se in considerare si Facebook, a fost oprit. Si asa nu cred ca vor fi cei care vor observa ceva. Imi cer scuze fata de persoanele care sunt interesate de blog, dar in rest nu cred ca ii va simti careva lipsa.


Nu v-as mai ruga sa lasati comment cu parerea voastra. Si asa nu cred ca va lasa careva.

Signed,
Jack The Joker

5 comentarii:

Anonim spunea...

dude,come on, wtf!!! de ce ?? fac eu campanie de promovare sau nu stiu,dar nu are rost sa-l inchizi. zici ca nu ti-ai atins targetul, dar crezi ca este din vina noastra? crede-ma pe cuvant ca eu iti savurez materialele cu multa placere, le gasesc amuzante si bine scrise, dar din pacate mult prea putine.
re-think man! u can do it! the fans love ya so keep on the good job.

baka. spunea...

O,da, cat de tipic! Te lasi? De ce nu ma mir? Publicul tinta nu iti va raspunde in numar mare pentru ca tuturor le e mai comod sa nu zica nimic. Credeam ca te-ai obisnuit cu ideea. De curiozitate, ce target ti-ai propus? Cati vizitatori vroiai sa ai?
Uite, la extindere iti dau o solutie. Baga-te pe forum (stii care) si ai mana libera din partea staff-ului de-acolo. Devii mod si te doare in 14! Dar nu vei accepta si amandoi stim de ce.
Imi zici si mie, ca sa nu mor chiar asa de proasta, de ce nu mai vrei sa lucrezi la proiectul asta? Care e faza? Fii cinstit cu tine si recunoaste ca sunt unele lucruri la care nu prea poti spera (cum ar fi comment-uri prea dese). Ai un stil chiar OK. Nu vad care e problema, in afara de orgoliul tau innebunitor. Si da, presupun ca vei sterge comment-ul asta... in fine...

Anonim spunea...

da...mult mai ok "fatzada" de data asta :D (mie una imi place) dar tot se citeste destul de greu pe fundalu asta: alb..patratele gri..what do u think? anyway..nvm fa-ti treaba si atat ;) cine vrea citeste si mai si intelege - good/ cine nu: sa traiasca in pace... - la fel de good. Tu sa fii sanatos :)) peace meeen!

Anonim spunea...

Sincer sper sa nu cumva sa inchizi blogul...spre binele tau sper sa nu-l inchizi..kisses from down_the_street ;)

Anonim spunea...

mhmm...îţi km place să tii oamenii în suspans/:)nvm!important e sa-ţi faci treaba aşa cum ştii u mai bine si de aici înainte si nu te mai sinchisi să te frămanţi de marunţisuri:-jasa suntem noi oamenii:vedem,dar parerea o tinem pt noi,chiar dak ne vine sa urlam în gura mare ce parere avem!keep working and stop beeing peevish;)good luck sickness!