18.03.2008

My lips are sealed


O noua saptamana a inceput, soarele ne incalzeste cu razele lui, lumea fericita te saluta voios, pasarelele canta... . Imagine apocaliptica, stiu. Dar asta e. Speram ca saptamana sa se incheie (doar vine weekend-ul ce naiba!), soarele sa fie pe cer si cand am sport (ma gandesc de ce se veste(a)-jeste), lumea sa fie fericita nu numai in ziua de salariu sau cand o ruda a murit si se face masa, iar pasarelele... Sa aiba gripa aviara.


Desi e un nou format totusi asta e un post old-style ( daca nu vi se pare...humor me..or die in miserable pain). Motivul? Datorita unor probleme de compatiblitate acest blog va prelua pe moment si treaba celui de al doilea blog. Mai multa munca pe asta se pare.


Citind rezultatele sondajului am ajuns la concluzia ca multi sunteti indiferenti de look-ul blogului, posibil nici nu il cititi, iar altii INCA mai intra sa vada poze. Ce tzapa trageti fratilor! Aaaa...Mai e unul sau una care a bifat "nu pt mult timp". Deci am si critici. Cred ca stiu si cine...

Am observat de asemenea ca nu sunteti fani ai motorsportului. Despre ce vreti sa va scriu? Despre bac? Despre politica? Despre violurile si crimele de la ora 5? Despre proteza dentara a vecinei mele de la etajul 4 care o spala zilnic cu acid sulfuric, sa se desprinda tartrul mai usor cand da cu ciocanul? Nu. Sunt subiecte plictisitoare. Si creepy (vezi ultimul).


Saptamana trecuta a fost inca una din lungul sir de saptamani "a la hell".Dar nu ma plang. Astept alocatia. Astept bursa. Astept moartea. Si asa astept...astept...si astept...

Partea buna e ca am fost la olimpiada la economie. Luca mi-a corectat lucrarea. Cand i-am zis ce nota am luat nu i-a venit sa creada. O fi spus ca e facatura. :)) Dar el le-a corectat, deci sa ma pupe in ... Aristotel...Unde altundeva?

Vreau pe aceasta cale sa le felicit pe Ale si pe Fanny pentru rezultatele deosebite obtinte la olimpiada de socio-umane. Dati o bere pentru reclama! Au scos note peste 9.00. Si s-au pregatit cu Savvy...Asta da performanta! :))


Intre timp m-am uitat la concurenta. O fi orgoliul meu sau poate ciuda ca ma simt "copiat", dar am observat pe un blog ( nu vreau sa fac reclama) mai nou ca se fac recenzii la filme. Am dat comm acolo iar raspunsul m-a surprins. M-a surprins modul mai intai. Sa-ti dai comm singur ca moderator la blogul tau mi se pare.... Anyway mi s-a spus ca nu se asemeana pentru ca ele (oops!) fac recenzii la filme si eu la muzica si ca ideea era de ceva timp. Eu am inceput faza asta din noiembrie, deci cred ca am dreptul de a ma simti copiat, mai ales ca am un precedent cu respectivele. Oricum e si o onoare sa fiu copiat ( sa ma umflu si eu in pene ca doar nu am mancat praf de copt). Astept sa vad ce se intampla. Probabil ca ma voi trezi cu un comm rautacios ori aici ori pe blogul acela. Ori vor face un post pe faza asta in care voi fi "citat". Sau ...desi unlikely... voi fi intrebat pe Messenger departe de ochii lumii care e faza. Sa vedem. Poate am dreptate. Poate nu.


Astept reactiile voastre, replici sau commuri, completari sau pur si simplu vizite. By the way: Care are adresa de GMail?

4 comentarii:

Anonim spunea...

:*:)) sunt curioasa cum a fost azi cu luca=))

baka. spunea...

:)) S-o crezi tu! =)) Bravo pentru rezultatul de la economie (chiar daca nu ai zis ce si cum, banuiesc ca e ft bun). Ce, Luca nu stie ce corecteaza mai nou?
Pari suparat saptamana asta... sa intreb de ce? Mai bine nu, sigur iar incep certurile.
Termin in nota in care am inceput... daca nu casti ochii la timp, s-o crezi tu! =))=))=))

Anonim spunea...

super tare frate...misto ce-ai scris:>...sper sa o tii tot asa dak nu iti umflu ochii..iti rup picioarele si mainile si atunci motiv sa nu mai scrii:P :-"..u know ..down_the_street ;)

Anonim spunea...

să te mai felicit pentru nota de la economie?neah...asta ar însemna să mă repet,kt despre colegele tale kre au dat la psihologie felicitările mele si sunt convinsă k s-au pregătit singure si nu cu savvy k altfel nu luau nici kt am luat eu!subiectul luca e unul complikt!nu comentez!baftă în continuare!