10.05.2008

Do you remember me?


M-am gandit sa mai scriu pe acilea cate ceva... Nu am uitat de blog, dar dupa cum v-am spus, fiind a 12-a timpul nu prea-mi permite sa ma mai ocup si de blog. Nu ca as invata, Doamne Fereste! Nu ca as trandavi, doar ca m-am cam saturat de atatea proiecte si de stresul asta.
Se pare ca va fi o inlantuire de posturi legate de scoala, fiindca am material. Cu tona. Insa nu stiu daca o sa-l public pe tot.

In primul rand, ultimul post. Am intrat in posesia revistei! MUHAHA! Multumesc colaboratoarei anonime (a.k.a. Nutzi). Tot ea mi-a dat si ideea de a o compara cu revista de anul trecut. Idee stralucita. Inca de la prima "ochire" a celor doua revista se observa ca revista de anul asta esueaza lamentabil in incercarea de a face ceva tineresc. Spui ca e facuta sub indrumarea directei. Si astfel imi indrept atentia catre redactorul-sef care s-a simtit ofensat de "acuzele" mele. Buei voi ati vorbit cu proful de desen macar? Sau ati facut totul dupa ureche? Voi v-ati consultat cu publicul-tinta? Sau ati spus ca aveti gusturi impecabile?
Opinia generala si un review mai detaliat urmeaza. Insa nu il voi scrie numai eu. Cu ajutorul incantatoarei si diabolicei Xile - (o gasiti pe blogul
Pieces Of A Plan), vom incerca sa ne formam o opinie asupra revistei. Sa fim sinceri. Suntem asa porniti ca vrem sa o desfiintam. Dar sa nu-i spuneti redactorului-sef. O sa zica ca iar ma iau de el. De data asta are dreptate. A pus-o cu mine. Rau de tot.

Trecand la alte lucruri legate de scoala, nu pot sari peste teza de la filosofie. Daca la lucrari am avut c-b-a-d, ultima lucrare avand c-c-d-d, teza a avut d-d-d-c. Ghiciti ce combinatie va fi la ultima lucrare? Greu nu?... Totusi trebuie laudata intelectuala clasei la filosofie (nu fac misto, e pe bune), d-ra Barzik. O sa-i iasa media 10. Si nici nu are caiet. Buei fratele meu, am facut misto de ea... Dar chiar o duce capul!!! There's always something to surprise you.
Partea frumoasa a fost fatza lui Luca cand a trecut notele. 7 de 10 s-au luat. Ii cam stateau in gat. Rau de tot. Si trecem toti la materia lui. Lovitura sub centura.

Aaaaaaaaaaaaaaaaa... Vineri a fost Balul Majoratului. In Sala...de Sport. Ca pe vremea comunistilor. Ne mai mira? Imi pare rau insa ca in aceste conditii Lyzuka a cantat(si din cate am auzit a fost o sonorizare de tot rht-ul insa Lys si echipa s-au descurcat admirabil in ciuda conditiilor si ea chiar a fost punctul culminant al balului)...In rest...Petre preaslavind comunismul....AAaaahh liceul. 12 elevi de a 12-a din care dupa 10 minute au ramas 5. Asta e. Multumim totusi clasei a 10-a C pentru efortul depus. Stim ca s-au mai bagat pe frecventa anumite persoane care le-au dat peste cap balul. Oricum gestul conteaza.

Vine banchetul! Si nu cred ca merg...Stai...Sunt aproape sigur ca nu merg...Da stiu e tampita faza cu "am cva impotriva celor care organizeaza banchetul". Si am folosit-o. Ce sa spun? Sunt prost. Insa am stat si am facut calcule. Chiar dac fac fetele cheta pentru mine ( le tzuck si le hug-uiesc mult pentru intentie pe Sandy Bell, Zapa si Amy - inseamna foarte mult pt mine gestul) si imi platesc prima transa, eu nu pot face rost de bani pentru costum, pantofi cealalta transa si cel mai rau, masina. Ok merg cu cineva din clasa. Dar daca vreau sa plec mai devreme? Nu am cu ce sa ajung in Brasov. Asta e. O sa incerc sa gasesc solutii, pentru ca NU vreau sa renunt la dansul promis de Simonik.... Nu am uitat si tre sa invat valsul sa nu o calc pe picioare cum am facut in clasa!!!!

Bacul se apropie si pe noi ne doare in cur! Asta e deviza generatiei noastre. Dar nici ca ne chinuim... Sa va povestesc un mic episod din clasa. Dupa cum multi stiti s-a decis la nivelul liceului ca se da simulare la romana cu nota trecuta ca teza. Mah parca aveam dreptul sa ne alegem materia la care sa dam simulare. Ok...Vine ora de romana si discutam cu profesoara. Nu dau numele ca dupa sigur imi face scandal in clasa. Ii spunem nemultumirile si la un punct ajungem la intrebarea "de cand are profesorul dreptul sa ne aleaga materia? este dreptul nostru". Replica m-a lasat rece. "Un profesor are 30 si ceva de ani de experienta, pe cand voi de abia ati terminat gradinita." Deci oameni buni, conceptia profilor este k ei sunt Dumnezeu si noi niste cacati. Ne-a spus pe fata. Dar tot dansa era revoltata ca avem tupeul asta. Excuse us 'cause we have a brain and we use it. Anca desi s-a chinuit sa-i explice de ce nu vrem sa dam simularea tocmai la romana nu a reusit sa o faca pe profa sa inteleaga. Asta e. Inca 25 de zile de scoala si scapam.


Cam asa stau lucrurile prin viata de liceu.... Pentru comentarii, completari, etc... Lasati un comment...Have fun!

3 comentarii:

baka. spunea...

Xile, mai popular spus Motoraşu', îşi anunţă participarea în proiectul expus de Dracky. Chiar mă interesează să compar cele două reviste, din toate unghiurile posibile. O să fie ca un puzzle. Ca să se ştie, nu am nimic cu nimeni (nimic personal), dar asta nu mă va împiedica să spun ceea ce cred, pe un ton cât mai neplăcut posibil.

În altă ordine de idei, bine faceţi cu filosofia. Să vadă şi el cum e! Deci noi nu eram buni anul trecut... aşa-i trebuie! Aşa om ipocrit mai rar... at least he was funny... up to a point, of course.

Cât despre posibilitatea de a alege la ce daţi simulare, sincer ar trebui consultat documentul care reglementează asta. Dacă în el scrie că unitatea de învăţământ are puterea de a alege fără să ţină cont de ceea ce doresc elevii, atunci nu aveţi ce face. Totuşi, în cazul în care se stipulează că voi, cei direct vizaţi de măsură, aveţi dreptul de a alege (ceea ce eu văd ca fiind perfect normal şi legal, adică varianta care nu încalcă drepturile voastre ), merită să faceţi scandal. Sigur, nu veţi rezolva nimic, asta pot garanta, dar măcar îi faceţi de baftă. Merită încercat. Sau... ar fi meritat, nu ştiu dacă mai e timp pentru un protest oficial. Ar trebui vorbit cu comitetul de părinţi şi cu consiliul consultativ al elevilor. Dacă se revoltă un singur ins, nu rezolvaţi nimic. Mai bine boicotaţi totul. ;)

Hmm... scuzaţi intervenţia, oricum nu a ajutat la nimic. Măcar am încercat. :-??

Keep up the good work, Dracky!

Anonim spunea...

sa înţeleg k ai înviat din morţi!:)) se pare k la postul asta I.m the ice breaker!deşi ţi-au citit foarte mulţi postul într-un timp foarte scurt..comm-uri nema!s-au mulţumit cu cititul,unii înghiţind în sec,alţii satui d c se întampla în "Uimirea"!dar revenind la blog,te felicit!d c?fiindk ai lovit sub centura niste "personalitaţi" ale liceului kre pretind a fi mai mult dekt ceea ce sunt!revista...cik a şcolii,iniţial am crezut k e rebus cu vreo tema mai contemporana la ce coperta "funny"are:))balul majoratului a fost pierdere d timp!teza la luk am înţeles k tre sa te pricepi bine knd alegi la plesneala k sa iei o nota para k alea impare îi pun creierul la contribuţie!da...cred k am zis suficient!îmi pastrez înjuraturile pt alt blog k pt asta m-as plictisi scriind!bafta în continuare!;)

Anonim spunea...

nu voi comenta absolut nimic despre modul in care vrei sa ironizezi sau nu felul in care a fost redactata revista. am o singura obiectie:coperta a fost aprobata de profesorul de desen si chiar ne-a sustinut in fata directoarei.
am incercat sa fac ceva mai bun decat a fost anul trecut si daca mi-a iesit, bine, daca nu, atat am putut. nu ma voi disculpa in fata criticilor tale atata timp cat au un temei pe care se sustin.

asta este,am ajuns si eu la vorbele tale conform carora "nu se merita sa faci nimic in unirea pentru ca faci degeaba".