23.05.2008

This won't be on a daily basis!



BUEEEEEI DAM BACUL ANUL ASTA! CE DRACU' NE FACEM?

Sper ca nota optimista in care am inceput postul v-a facut sa va dati seama ca exista cineva acolo sus (in Parlament) care tre' sa ne iubeasca asa de mult incat sa ne futa vietile. Ultima stire in acest sens vine din ziarul "Ziua" care anunta ca 40 de profesori doresc sa blocheze Bacalaureatul din cauza variantelor de la proba orala de la limba romana. Motivul il constituie neconcordanta acestora cu programa scolara. Ei doresc reintroducerea autorilor canonici (hai sincer...) sau scoaterea biletelor care nu au nicio relevanta pentru limba si literatura romana (ex.: biletele 90-100 care sunt texte administrative). Pentru varianta asta sunt si eu. Calculand numarul totla de variante care ar trebui scoase, ar ramane vreo 42 in total. Trebuie tinut cont d eun fapt precizat de profesorii de limba romana. La engleza sunt 30 de bilete, pe cand la romana 100. Daca se intampla sa lase 42 de bilete, atunci VA PUP! Daca e sa ne bage autorii canonici, VA FUT! Aaaa si doresc sa se intample asta prin reintroducerea subiectului 2.

No thanx. Si asa mi se pare Bacul mai putin amenintator. V-am futut weekendul? Da? Goood.... Muhahaha.

Next topic. Nu v-am mai vorbit de ceva vreme despre cursele de Formula 1. Dupa cum v aimaginati in zilele astea, Ferrari e pe primul loc. In acest weekend insa se tine Marele Premiu al Principatului Monaco, cel mai extravagant si incitant Grand Prix al sezonului. Marja de eroare este aproape 0, zone de iesire in siguranta nu exista si se anunta ploaie! Asta da reclama la Mercedes Benz, care produce Safety-Car-ul. Sper ca McLaren sa revina in forta si sper sa vad cat mai multe masini in bariere. Ce sa spun? Sunt a bit bloody... E oboseala.

Din zona muzicala a showbizului merita mentionate doua lucruri: Ashlee Simpson s-a maritat. Si Duffy a scos un nou single. Dap. Sora mai mica a lui Jessica "it says tuna but i think it's chicken" Simpson s-a maritat cu basistul trupei Fall Out Boy, Pete Wantz. Cuplul in sine pare dragut, unele voci sustinand ca pe drum e un waaaawaaa... . Despre noul single Duffy va pot spune ca se cheama "Warwick Avenue", e slow si e super tare melodia. Videoclipul surprinde prin simplitatea lui. Va las sa-l descoperiti.

Nu puteam lasa latura IT sa intre in zona obscura. Zilele astea, Windows 7 si-a facut aparitia in articole nu datorita unei versiuni Milestone sau Beta, ci datorita speculatiilor. Mai intai se aude si se spera la o interfata grafica evoluata fata de cea de pe Vista. Un alt aspect important este integrarea treptata a Windows Fiji (numele noii versiuni Windows Media Center) in Windows 7 si Windows 8. Wow, nici nu a aparut Windows 7 si deja astia se gandesc la Windows 8.
Recent a aparut demo-ul la cel mai nou joc Codemasters, Race Driver: GRiD. Acesta este sequel-ul seriei TOCA. Vorbind despre Codemasters, acestia au castigat drepturile de creare a jocului oficial F1 dupa ce Sony a refuzat o plata estimativa de 70 milioane euro catre FOM. Vesti despre Need For Speed nu am pentru ca se pare ca totul a intrat in pamant. Pe bloguri se spera amanarea jocului cu un an in speranta rezolvarii bug-urilor specifice EA.

Aaaaa si inca ceva. Stiati ca in curand trustul Antena (include Antena 1, 2, 3 si 4) va fi vandut nemtilor de la RTL pentru jumatate de miliard de euro? Nu? Amu ati aflat.


Sper sa va distrati weekendul asta. Mamaaa nu am luat pe nimeni in suturi. Se vede ca sunt obosit. Lasati comm cu impresii, completari sau frustrari. BYE!

Niciun comentariu: