27.06.2008

The predictable, the naughty and the unexpected lame...

Pentru inceput, sper ca ati observat refresh-ul la care a fost supus blogul recent. in urma sesizarilor voastre, am decis ca e bine sa modific unele lucruri fara a schimba insa tema centrala. Nu pot spune ca ma astept de la reactii pozitive de la voi, dar astept voturile voastre in cadrul sondajului din dreapta.
Revenind insa la lucruri mai serioase...

Dupa cum spune titlul, postul asta va descrie 3 lucruri diferite. Mai exact 3 videoclipuri vizualizate recent. 3 melodii ascultate si lansate recent, in ultima luna paremise. Pentru inceput: the predictable.




Deja ati recunoscut-o pe sora lui Daniel Bedingfield, incantandu-va cu cel mai nou single pentru State, Pocketful of Sunshine, de pe albumul cu acelasi nume. Acest album nu este ceva nou, fiind special pregatit pentru americani si avand 2/3 din melodiile de pe N.B. . Dupa cum spun si review-urile albumului, totul este previzibil. Melodia este impecabila, dar lipseste sentimentul, fiind aproape ceva steril din punct de vedere al implicarii emotionale. Oare criticii au dreptate? Eu tind sa zic ca da. este o melodie impersonala care lasa impresia de melodie de umplutura sau melodie cu scop precis: hit. Si asa se va si intampla. Va ajunge hit.




The naughty you might have already guessed it... Domnisoara care canta se numeste Katy Perry si este prietena solistului de la Gym Class Heroes. Acest single este cel de al doilea pe care il lanseaza, primul fiind numit "U're So Gay". Controversele nu au intarziat sa apara, multi spunand ca melodia are un caracter puternic homofob, altii comparand mesajul transmis de aceste doua melodii si concluzionand ca sarutul dintre doi baieti e dezgustator si sarutul intre doua fete este ceva hot... Hmmm... Nu ma bag la discutii. Totusi aceasta melodie va ramane in istorie. Este cel de al 1000-lea No.1 in Billboard Top 100.




Va mai aduceti aminte de Danity Kane? Trupa lui Diddy. Alea cooleritze cu masini de picau plombe si tzoale care mai de care. Hainele au ramas. Totusi stilul schimbat in ceva mai....weird...mi se pare ceva care nu este de bun augur, mai ales ca au renuntat la stilul R&B si se duc pe ceva ce seamana cu pop-disco. Poate asta se cere dincolo. Dar imi placeau mai mult inainte.

Spre final vreau sa va aduc aminte sau la cunostiinta ca dupa o pauza de peste o luna, DTM -ul revine. Sambata calificarile si duminica cursa din Nurenberg.

Niciun comentariu: