06.06.2008

Weekly update

Incep sa cred ca-mi pierd indemanarea in posturi. Incep sa cred ca o iau in directia turmei si nu impotrvia ei ca suntem mai trendy flendy. Pentru multi dintre voi saptamana urmatoare este ultima saptamana dintr-un alt an scolar. Pentru noi, babalacii de a XII-a este ultima noastra saptamana impreuna... It sucks dude. 4 ani petrecuti alaturi de niste nebuni, altcumva nu pot descrie colectivul clasei. Dar daca ar fi sa o iau de la capat, tot pe nebunii astia i-as vrea. Sunt ai mei si numa' ai mei. Pentru cei care nu au aflat programul pentru saptamana urmatoare:

Pentru clasa a XII-a

Luni : 13.00 - Consiliu profesoral

Marti: 09.00 - Ultimul clopotel
10.00 - Discutii in clase
12.00 - Festivitatea de premiere

Pentru C-isti: 18.00 - Prezenta obligatorie la dirig acasa (CU GAUDEAMUS INVATAT)

Da... Termin liceul. Scoala asta iti da impresia de o slujba full-time. Insa amu intru in somaj. Dincolo de Bac ne asteapta o lume cruda pe care o vom uri. Anyway, va pot anunta ca variantele la oral la Lb. romana nu se vor schimba deoarece sesizarea a fost facuta in mai putin de 30 de zile inainte de Bac.

Pe alte planuri, se pare ca fuziunea nucleara este un concept ce recent a devenit un lucru real. Recent, in Franta din cate imi aduc aminte s-a pus in practica teoria, de data aceasta cu succes. Bineinteles ca puterea dezvoltata a fost una relativ infima, dar a dovedit ca are potential.
Ramanand in sfera stiintei, utilajul de cercetare creat de Lockheed Martin si denumit "Pheonix" a ajuns zilele trecute pe suprafata planetei Marte intr-o zona in care se spune ca ar exista apa inghetata. Primele imagini transmise sunt incurajatoare, insa mai multe informatii vor fi date publicului la o data ulterioara.

Intre timp Formula 1 a trecut Atlanticul si in acest weekend vom avea parte de Grand Prix-ul Canadei. Calificarile si cursa vor incepe la ora 20.00. Favoritii sunt pe moment cei de la McLaren insa nimeni nu risca a da un pronostic.

Mai jos aveti doua videoclipuri noi, melodia Rihannei fiind intens promovata. Madonna a scos un nou single de pe albumul "Hard Candy" alaturi de Pharrell. Va las sa comentati videoclipurile.

P.S. Pentru cei neinitiati in lasatul commenturilor: scrieti ce aveti de spus, si apoi puteti alege sa va logati daca aveti cont Gmail, daca aveti cont de Wordpress, etc sau pur si simplu va puteti alege un nume sau puteti fi "anonimii care lasa comm-uri."






Un comentariu:

Anonim spunea...

Am promis ca o sa las un comm si asta si fac.In primul rand succes la Bac ,stiu ca o sa il iei printre primii,sunt sigur.Succces si in desfasurarea programului din next week.Blog-ul am mai spun si iti mai spun ca e tare si imi place.Pa Marte spre sa gaseasca aia apa, iar despre Madona cred ca o sa stea ceva timp in top 10 ca asa e obisnuita si e tare piesa.Aaaaaaaaa inca ceva nu renunta la visul tau si crede in tine.See u