11.11.2007

Let us entertain you..



A trecut ceva timp de la ultimul post... Vremea trece, vremea vine, numai prostii raman. Am aflat-o pe pielea mea saptamanile astea. De ce spun asta? Pentru cala cine nu ma asteptam, cu aceia am avut eu problemele cele mai mari.

Dar sa o luam sistematic. Am scos 7 secunde la sport, deci 10. Am auzit k nebuna vrea sa dam la gimnastica norma deci cei de la Ambulanta sa fie pe faza. One of my closest friends mi-a aratat ca atunci cand vine vorba de problemele cauzate de ea toti ne putem uita in alta parte sau ne putem  face ca ploua. Dar daca spui ceva ce nu-i convine ii ajunge si incepe sa se umfle in pene. Deci asa sta treaba! Asta si faptul ca prietenul ei i-a aratat o conversatie care dupa el e "confidentiala". Se pare ca era ceva doar intre 6 ochi.Asa facem si noi dar permanent....
Daca tot am mentionat acest lucru, vreau sa aflu posibile scheme de mutat prin clasa din banca. Recomandarile sunt bine primite oricand!

O alta prietena buna ( se observa o perturbare menstruala) a inceput sa se victimizeze pe motiv ca ea nu a inteles ceva si a trebuit sa-mi scoata mie ochii pe faza asta. Cam nesimtita faza. Dar am zis ca e frumos sa tratam la fel. Ea a dat offline, eu am dat Ignore.

In alta ordine de idei, incepe sezonul de cumparaturi si toti o sa se imbulzeasca in magazine. Sfatul meu e sa incepeti deja cumparaturile; preturile sunt mai mici si spatiul mai mare. Aveti grija insa ce cumparati si evitati cliseele: pentru batrani o lumanare spune mai mult decat o felicitare, mai ales daca e aprinsa si pusa la capul destinatarului; celor emo li se vor parea un cliseu orice roz si orice le va usura sinuciderea. Asa ca luati ceva care le va pune in evidenta in ultimele momente ale vietii inteligenta.

Cam atat pe moment. Mai multe saptamana viitoare.

Intre timp vizionati videoclipurile trupei pop-rock "Paramore". Voi vorbi de ei mai tarziu.
Aaaaaaa... Si inca o chestie. Daca va intrebati de ce va dau add iar, va anunt ca mi-am sters iar jumatate din lista de Messenger

Un comentariu:

baka. spunea...

Mda, la mine nu e pericol de add, asa ca nu risc nimic dand un comment aici. Ma bucur ca te-ai gandit sa reincepi activitatea de blog si vad ca merge.
Cat despre chestiile sociale... faza cu conversatia "confidentiala" facuta publica mi se pare de toata jena, la fel cum mi se pare si neintelegerea dintre noi doi. Asta e, viata merge mai departe, nu-i asa?
Felicitari pentru 10 si scuze pentru restul... desi le vei ignora cum faci de obicei (si probabil ca vei sterge commentul asta)