02.01.2008

A new day... A new look...

Asa de repede a trecut Revelionul incat am impresia ca parca prinsese DN1 liber pana la Bucuresti...

A mai trecut un an, unii ofteaza ca imbatranesc, le apar riduri si trebuie sa-si ia diverse produse cu care sa tencuiasca fata. De aceea Carrefour este langa Bricostore si vis-a-vis de Praktiker. Sa nu credeti ca doamnele intra sa caute scula (nu este vorba de scula la care multi se gandesc...perversilor) perfecta pentru sot de ziua lui.... Ele merg sa se uite la glet, var, chiar si placi gips-carton, acolo unde este necesar. Cel mai tare e cand termina de pus tapetul pe fata si observa ca e in contrast cu tinuta. Sa schimbe tinuta? Hai sincer... Prefera sa rascheteze pana la fata si sa se reapuce de munca.... De Revelion a fost crima. Machiajul perfect, frizura perfecta si tinuta perfecta. Daca despre machiaj am vorbit si am descoperit ca trebuie sa ai cunostiinte de baza de zidar, la frizura trebuie sa fii arhitect. Trebuie sa stii ca acel bloc de locuinte de 10 etaje din capul tau se poate prabusi daca faci o miscare brusca...Si cum "fundatia" e goala pe interior alegerea fixativului este decisiva. Si nu sunt alese recipiente de 200ml. Oooooo...nu. Canistre de 20-25 litri sau cisterne legate de o statie de aer comprimat. Nici noi, barbatii,nu ne putem plange. Gelul aplicat cu lopata pentru niste tepi iesiti din era lui Vlad Tepes ne ocupa tot timpul. Cat despre tinuta, ei bine aiic femeile devin din ce in ce mai eco-friendly. De ce spun asta? Simplu. Cand ati mai vazut ultima oara o rochie care sa aiba maneci, sa nu fie crapata, sa treaca de glezne si sa acopere gatul? Prin folosirea la minim a materialelor (vezi bikineii) se evita o risipa imensa de materiale si resurse materiale ale planetei.

Am inceput in forta pentru ca vreau anul asta sa fiu ceva mai activ desi nu cred ca voi putea. Sper ca va faceti mila si lasati un comment referitor la noul look pe care il are blogul. De asemenea o sa tin cont de acele mirifice voturi si o sa decid daca mai astept sau nu cu paginile de promovare a blogului... Till next time...



Save the planet, Kill Yourself!

2 comentarii:

baka. spunea...

Ohoo, La multi ani si tie! Vad ca ai inceput in forta anul! Tin sa te anunt ca ai perfecta dreptate cu Brico si Praktiker, dar ai uitat de Curtea de Fier (strada Lunga, daca memoria ma ajuta). Apropo, cand vor citi post-ul, fetele vor rade in ipocrizia lor, dar nici macar una nu se va ataca. "Ce, draga? Glumeste doar!" Numai ca nu e asa, right? Stai linistit, daca se va schimba ceva va fi numai in rau.
Cat despre faza cu gresitul... am recunoscut in conversatia initiala, de la bun inceput. Oricum, eu nu ma las, asa ca poti sa faci ce doresti. :D
Omule, la mai multe de-astea in care te iei de diferite tipuri de vopsea. Cred ca ai uitat de chitul de rosturi, denumit popular "crema antirid"... Lasa, data viitoare.

baka. spunea...

P.S. individa e singura care comenteaza la ce ai tu de spus...