12.04.2008

1000 de vizite ... I know I'm the best.

Hmmmm.... Am cam intarziat cu postul asta nu-i asa?

Oricum am adunat ceva materiale.

Pentru inceput tin sa anunt colegii ca revista scolii (hartie igienik cu efect glossy) costa 6.80 lei noi. Ce ati putea face cu acei bani? Pai...Ca sa o citez pe Sandy Bell - "Imi iau un Cosmopolitan de banii aia". Pentru aviatoare, sorry, fashion-addicts (sau mai bine spus feishion - perla profei de engle, doamne c penala era femeia aia)) isi pot lua o revista de haute-couture, iar pentru ceilalti, de banii aia va puteti lua un Kent si o bricheta. Ajung banii la fix. Daca nu un Winchester tot se poate lua. Sau 4 cesti de ciocolata calda la Dado's, sau aproape 2 beri sau un Pepsi la 2.5 litri sau....
Pentru a continua lista lasati comment cu ce ati putea face de "amarul asta de banet".

In alta ordine de idei, s-au disputat deja doua GP-uri de Formula 1: Malaezia si Bahrain. Vestea buna pentru fanii Ferrari: le-au castigat pe amandoua (K.Raikkonen - Malaezia si F.Massa - Bahrain). Veste proasta pentru fanii McLaren: Ferrari le-au castigat pe amandoua (K.Raikkonen - Malaezia si F.Massa - Bahrain). Astfel, dupa ce au aratat ca mai rau decat au putut fi se poate, McLaren a ajuns pe locul 3 dupa Ferrari si BMW. Totusi cel mai constant s-a aratat a fi Heikki Kovalainen, Lewis Hamilton dand crezare gurilor rele: este doar un razgaiat al celor de la McLaren. Din lumea Formulei 1 mai vine o veste. Presedintele FIA (Federatia Internationala de Automobilism), Max Mosley a fost filmat pe ascuns in timpul unei orgii (! - o duce mosuletul) cu 5 prostituate (5! - ba dar o duce bine) cu tema nazista. Nimeni nu a comentat faptul ca era cu prostituate, ca era cu 5 prostituate. Bravo lui ! Inca mai poate. Cine are, are! Totusi tenta nazista nu a fost gustata, mai multe motorcluburi de pe mapamond denuntand actiunile lui Mosley si cerand demisia. In iunie se va tine sedinta extraordinara FIA pentru a decide viitorul presedintelui FIA. Ce mandru ar fi Luca de el...
De asemenea, veste proasta pentru cei care asteptau Central Europe Rally! Organizatorii au decis sa suspende etapele de la Sovata din cauza zapezii. Astfel Baia Mare ramane cel mai apropiat punct de centrul tarii in care se vor tine cateva etape. Pacat.

Britney Spears a revenit in lumina reflectoarelor. Nu... Nu a murit. Nu a ucis pe nimeni. Inca are par. Nu a fost internata in spital. Se pare ca aparitia episodica in "How I met your mother" i-a fost benefica, primind numai aprecieri din partea criticilor. Totodata aceasta va colabora la o colectie de tricouri si se par eca va avea propiul ei reality-show. Sora ei insa... La 16 ani, insarcinata cu un viitor sot (s-a logodit) care ameninta paparazzi cu arma sau se imbata ca porcul cand viitoarea sa nevasta primeste un pumn in fata cand incerca sa desparta doi prieteni dintr-o incaierare, viata nu pare a fi blanda cu ea...

Pe plan IT, Nokia a prezentat lumii primul concept care rivalizeaza cu iPhone.

Nokia Tube este mai mic decat telefonul celor de la Apple, dar surse spun ca de fapt telefonul de serie va avea alte dimensiuni si alte optiuni. Totusi, conceptul a fost aratat in vederea prezentarii primului software Symbian pentru mobile cu touchscreen.
Microsoft inca face presiuni asupra Yahoo! sa cedeze in fata ofertei, dar Yahoo! a facut un pas la care putini se asteptau: a inceput sa posteze reclame Google! Acest lucru se pare ca i-a blocat pana si pe cei de la Google, nemaivorbind de cei de la Microsoft care s-au vazuti pentru a doua oara refuzati.
O alta veste care se pare ca a trecut de ceva vreme de stadiul de zvon este deja iminenta preluare a Cosmote si Romtelecom de catre Deutsche Telekom. Ce va iesi? T-Mobile Romania. Vom avea 3 mari jucatori mondiali pe piata cu un avantaj absolut de partea nemtilor care vor avea suprematia pe sectorul telefoniei fixe fara sa se chinuie. Totusi acest lucru va determina schimbari a strategiei operatorului de telefonie mobila si posibila pierdere a extraoptiunilor existente. Vestea asta este proasta indeosebi Andei, care se va trezi cu peste 15 numere de telefon fara niciun real beneficiu. Bine ca nu are cate un telefon pentru fiecare numar. Si bine ca nu! Cum ar fi cand ar suna toate odata??? La ora la Luca? Sau cand ar fi in autobuz? Ma rog...Daca si-le baga pe vibratii... Desi noaptea lumea s-ar aduna in jurul ei si ar canta " Ohh Christmas Tree, Ohh Christmas tree..."

Pentru saptamana viitoare va pregatesc ceva special. In momentul scrierii acestui post, ascultam noul album al lui Mariah Carey "E=MC2". Review-ul urmeaza cat de curand.

Si inca ceva! Duminica la ora 15:00 pe Motors Tv, cursa DTM de la Hockenheim. Nu o pierdeti!






2 comentarii:

Anonim spunea...

"you want a piece of me!!!" -cum zice don'soara Britney....super tare frate...1000 ce sa zic..esti cool..mega trendy flendy:>..Ti-am zis k o sa fie ok;)..hai k ne mai auzim..u know: down_the_street!

Anonim spunea...

sincer?începusem să cred k ţi-ai luat vaknţă:))dar se pare k u de fapt îţi făceai temele!e bine!bravo pt post!cred k a fost unu' dintre cele kre mi-au kptat atenţia.baftă în continuare!