21.04.2008

CAMPANIE ANTI-VOI! CAMPANIE ANTI-TOT!


Campanie anti-voi! Exact. Ati citit bine. Ma leg de toti si toate, tonti si toante, blonde si brunete, tampi si tampe. Acesta este un post cu dedicatie pentru o persoana care crede ca-mi bat joc de munca unei intregi echipe. Da. Asa e. M-ai citit. Nu respect faptul ca v-ati futut zile din viata ca sa faceti ceva pentru liceu. Nu. Eu niciodata nu am facut asa ceva. Niciodata.

Doamnelor si domnilor, dudelor si dudzilor...Mi s-a atras atentia asupra unui post, mai exact cel din 12.04.2008 care continea se pare, materiale ce daunau sau mai bine spus, denigrau echipa care a lucrat pentru revista liceului. Nu mi-a spus vreun profesor. Ci unul dintre membrii respectivei echipe. De asemenea mi s-a adus la cunostiinta ca pretul nu este unul ridicat si eu cam exagerez. Intr-adevar. Iubiti Unirea? O iubiti pe tovarasa Hurghis? Cine a luat revista din respect pentru liceu? Anca a luat revista sa-si citeasca articolul. Oana de asemenea. Hmmmm.... Restul??? Interesati?...

Sa vorbim de pret. Da. 6.80lei nu inseamna mult. Zic si eu. Nu am bani sa-mi iau bilet de autobuz, dar pot sa-mi iau revista. Of course...Sunt unirist. Intr-adevar, chiar o consider hartie igineik cu efect glossy tinand cont de faptul ca pana acum nimeni nu a afisat pretul real al unei reviste. Adica pretul tiparirii. Formatarea a fost gratuita. Doar au elevi. Cat despre ce contine...Aici nu am ce comenta. Sunt creatiile unor elevi care au har in a scrie, a compune...

Ma bucur ca au reusit sa-si faca creatiile publicate. Mi-e rusine insa sa zic ca sunt unirist cand pe mine sar cainii directei sa mi zica ca ei au pus trup si suflet in revista. Asa... Si eu am primit diploma de excelenta pentru promovarea imaginii liceului la diverse concursuri. Si m-a ajutat? NU. Hurghis si Petre inca se iau de noi, fiind tratati ca niste prosti. Aici vorbesc la plural pentru ca nu sunt singurul in aceasta situatie.

Totusi hai sa preaslavim Unirea. Am incercat si noi sa schimbam ceva. Am picat insa cu cea mai slaba conducere pe care Unirea a vazut-o vreodata. Nu am reusit. Ba din contra, am luat-o in freza big time. De ce? Pentru ca nu am pupat (ca altii) in cur lumea.

Ganditi-va ca eu sunt a 12-a. Am trecut prin 4 ani de liceu. In acest liceu. Mi s-a acrit. Mi-am exprimat opinia. Dar se pare ca unii au preluat sistemul comunist de la directe si il aplica in viata de zi cu zi. Un singur lucru am sa le spun acelora/acelei persoane:
MARE RUSINE DACA AM AJUNS SA COMENTAM PENTRU OPINII PERSONALE!
VAE VICTIS!

V-am spus sa nu cumparati revista? Nu. V-am spus ca e de tot rahatul? Nu. V-am spus ca a iesit lamentabil? Nu. Atunci care e faza?

2 comentarii:

baka. spunea...

Deci, sincer, cine s-a luat de tine? Adică, băi frate, voi n-aveţi viaţă personală? Dacă nu a spus el, spun eu: REVISTA ŞCOLII E UN RAHAT PROPAGANDISTIC, UNDE NUMAI PUPINCURIŞTII POT PUBLICA!!! Da, sunt ceva inşi acolo care chiar au ceva de zis, dar sunt şi mai mulţi care sunt mult mai buni, dar nu se încadrează în tiparele dorite. Revista şcolii ar trebui să reflecte ceea există cu adevărat, nu să fie o înşiruire de pseudo-talente al căror trademark e că tocesc ca vitele până cad sub masă, apoi se ridică şi mai tocesc puţin.
Hai să fim serioşi! Dacă revista şcolii e a elevilor, eu sunt Harry Potter şi fac întrecere cu un avion de pasageri! Ştiu un caz concret în care o tipă foarte bună la română a găsit de cuviinţă să critice sesiune de comunicări într-un an. A încercat să predea lucrarea aşa, dar i-a fost refuzată. Conducerii nu îi este pe plac ceva ce nu e pe aceeaşi lungime de undă cu ce se cere. Tipa nu s-a lăsat şi o apreciez pentru asta.
Dacă ţineţi neapărat să comentaţi, faceţi asta în faţa unei oglinzi. Nu, serios. Du-te în faţa oglinzii şi spune-ţi că eşti total de acord cu ceea ce se întâmplă. O să vezi un mincinos, asta presupunând că ai un IQ suficient de ridicat pentru asta.
Damn... toţi copii nerealizaţi au acces la net mai nou... împuşcaţi-vă! Aţi început să deveniţi din ce în ce mai "hurghiş". Pateticii naibii!

Anonim spunea...

Spui că te-ai săturat de liceul în care înveţi si că aceşti 4ani ţi-ai irosit timpul...poate k pe de o parte ai dreptate...dar,întotdeauna există un "dar",nici n-ai idee cât de mult o să-ţi doreşti să mai trăieşti aceşti 4ani!Cu tot ce a însemnat amintiri plăcute,mai puţin plăcute,certuri,lucrări,nedreptatea profilor,disperarea de a te ascunde în prima clasă pe care o vezi sau în prima buddă doar pentru a nu te striga profa/ul să vadă cum mai stai cu sănătatea sau dacă ţi s-au părut grele subiectele de la ultima lucrare si multe alte întamplări hazli sau penibile...dar acum ai sindromul razvrătirii împotriva conducerii..dar anii de liceu nu este egal cu faptul cei de la conducere sunt săriţi...eee..dar hai să nu te mai adorm şi să te las pe tine să-ţi dai seama dacă chiar ţi-au plăcut aceşti 4 ani sau nu!pe data viitoare..dacă va mai exista!