09.06.2008

Ani de liceu : partea I

Suna serios titlul nu? Of course ca aceste posturi nu vor fi special scrise pentru a evidentia ultimele zi de liceu, ci doar vor avea drept continut predominant acest lucru.

Cate lucruri frumoase s-au intamplat azi, cata fericire a fost in aer... Terminand cu misto-urile, azi a fost ziua pentru poza de grup si incheierea mediilor. Ajuns la 8 la scoala (doamne nu am somn nici amu), intampinat de Teqy ( se plictisea acasa pe semne), ne-am apucat de numarat absente, facut medii, etc... Anul acesta am luat-o oficial la o marja frumoasa pe Teqy la absente: 175 la 90 parca. Nu mai tin minte. 175 de absente facute intr-un an. Puteam si mai multe, cum ar fi 322 de absente (recordul clasei), dar nu mai aveam cand sa le fac. Per total au fost 4542 de absente pe clasa, motivate + nemotivate. Frumos, nu?
Facutul mediilor a decurs... errrr... as usual. Anda se baga desi era rugata sa stea deoparte, Teqy tipa (of course, degeaba am rugat-o sa se calmeze... CHILL WOMAN), iar Adry ne-a incantat cu atitudinea ei care nu stiu de ce te indemna sa bei un Schwepps.
Toate bune si frumoase. Apoi... La 9.00 ... Poza de grup. Trebuie notat faptul ca am plecat spre poza de grup doar la 9.20. Ajunsi in parc, am observat ca lipseau doua persoane: Andreea si Mazda... Magda. Daca prima nu a putu ajunge din cauza drumului, a doua a stat acasa pentru ca... nu avea cheie sa inchida usa. Hmmm... Se stia de 2 saptamani faza cu poza. Anyway... Poza de grup s-a realizat repede, fara aceste doua individe, urmand a fi Photoshop-ate pe poza ulterior. :))
Intorsi in clasa, urletele si tipetele , sa nu mai spun gretzurile au continuat. Oricum, asa e in clasa. Ce frumos... Din pacate unul dintre proiectele mele pentru reuniunea de 10 ani a fost intrerupt brusc dupa refuzul a 2 persoane de a participa: Simo si Anda. Mi-a cazut asa de fain incat am decis sa stopez proiectul pentru ca nu se merita sa ma chinui cand altii considera ca sunt prea "importanti" pentru asa ceva. Chiar a fost o faza de toata jena.
Cam asta a fost prima zi din festivalul de 3.


La dorinta dirigului, am decis sa postez mai jos programul de maine:

9.30 - Ultimul Clopotel

11.30 - Curs festiv in Sala Festiva

12.00 - Predarea stafetei si premierea la clasele a XII-a (in curtea penitenciarului...err...scolii)

CITITI BINE SI NU UITATI SA VENITI MAI REPEDE CU JUMATATE DE ORA!!!!!!! PENTRU CELE CU HAR DE A INTARZIA: VENITI LA 7.00!

De asemenea este bine sa stiti si Gaudeamus-ul . Nu pe bune. Sa-l stiti. Ca va faceti de cacat.... Hmmm... Mai bine lasa...

In alte stiri pe scurt:

* gata cu cablaraia din spatele computerelor: dupa mouse-ul si tastatura wireless se pare ca in curand vom avea si monitoare wireless. Ce inseamna mai exact? Monitorul pe tavan, unitatea in pamant. Fara cablu. SI functional intreg ansamblul. Folosind o tehnologie dezvoltata de producatorul taiwanez Realtek, Asus va realiza primele monitoare ce vor utiliza tehnologie wireless, permitand o reorganizare in cadrul birourilor inghesuite.
* nu mai stati treji. Conform unui studiu, pe termen scurt, efectele privarii de somn sunt deciziile proaste si chiar "atipitul" la volan...(wow ce descoperire...). Pe termen lung insa, lucrurile stau cam asa: luare in greutate, diabet, tensiune arteriala ridicata, probleme cardiovasculare sau depresie. Se spune ca atunci cand dormim, sunt secretate substante care suprima senzatia de foame. Cu cat dormim mai putin, cu atat senzatia de foame e mai mare si cat ai clipi ajungem Bazooka like .

In seara aceasta de la ora 20.00 puteti vedea pe http://www.mobilissimo.ro/ live, lansarea iPhone 2, echipat cu 3G. Primele poze arata un dispozitiv cam ... nerevolutionar. Insa revolutia este sub carcasa. De asemenea manana va voi prezenta (sper) noul concept-car de la BMW, denumit GINA Light Visionary, care prefigureaza viitoare linie de design pe care constructorul bavarez o va adopta.
Lasati comment pentru informatii, pareri sau pur si simplu de placere. Anuntati-ma daca nu stiti cum.

Un comentariu:

Anonim spunea...

O sa-ţi las un comentariu kre o sa fie valabil pt toate parţile "anilor de liceu".azi a fost o zi speciala pt voi cei de-a XII a si nu numai...pentru voi a luat sfarşit tot ceea ce a însemnat Liceu şi lasaţi în urma nişte amintiri unice pentru viaţa unui adolescent.Kt despre u...mi-ar fi placut sa fi avut timp mai mult sa ne luam ramas bun,dar asta e,sincer o sa-mi fie dor d mutra ta.Îţi urez BAAAFTA la examenul d baklaureat şi în viitor sa realizezi TOT ce-ţi vei propune!!!Sper sa ramai la fel(deşi uneori eşti atat d greţos!)si peste 100 d ani knd o sa-ţi iei mult dorita pensie si soţia îţi va poliza proteza,iar copiii îţi vor lasa nepoţi în grija!nush dak peste atatia ani îţi vei aduce aminte k ai cunoscut o acritura,dar eu sper k vei fii fericit!gretzosule să ai grija d tine şi nu uiţi niciodata k dragostea se kştiga,iar respectul se merita!aaa...era sa uit.sper sa nu uiţi sa ma anunţi pe 4 iulie kştigatorul!pfff..km atat k am scris un roman:))pe curand!