18.06.2008

Need For Speed: Undercover Ep.01


Dupa cum ati citit deja, acest post este scris cu un singur scop: cele mai noi informatii despre unul dintre cele mai iubite jocuri cu masini care s-au produs...


Din 2003 in fiecare an cei de la EA Black Box au lansat "la apa" cate un joc din franciza Need For Speed. Din aceasta cauza, calitatea a scazut treptat. De la NFS: Most Wanted incoace parca jocurile deveneau din ce in ce mai tampite. Carbon-ul nu a fost cine-stie ce, iar cireasa de pe tortul de fiasco a fost ProStreet-ul. In general este un joc interesant. Recunosc nu l-am jucat dar am stat indeajuns de mult pe forumuri si am citit indeajuns de multe comment-uri pro si contra ProStreet-ului incat imi pot forma o opinie generala. Cu usoare modificari putea ajunge best-seller. Dar nu acesta este scopul postului de azi.

In februarie, mai exact pe 12 februarie, cei de la EA au confirmat ca NFS va merge inapoi la radacinile sale. Astazi avem confirmarea dupa luni de speculatii.

John Riccitiello de la EA a dat in vileag cateva dintre detaliile despre NFS-ul de anul acesta. Dupa ani in care durata de creare a unui joc era de doar 12 luni, echipa fiind intotdeauna stresata sa termine jocul la timp, vara trecuta echipa a fost scindata in doua grupe, fiecare ocupandu-se cu cate un joc din seria NFS pe parcursul a 2 ani. Asta inseamna mai putine bug-uri, mai multa satisfactie. Primul joc care va beneficia de acest lucru insa va fi NFS-ul de anul viitor, cel de anul acesta avand doar 16 luni termenul de conceptie.

Cred ca v-am tinut destul de mult in suspans...

Numele noului joc este: Need For Speed: Undercover.

Jocul are o linie narativa foarte puternica, creatorii sai inspirandu-se din filme precum Transporter. Printre lucrurile care merita mentionate este noul mod de batalie pe autostrada. Mai multe detalii nu se stiu si primele informatii pe web sunt asteptate sa apara pana la inceputul lui iulie. Astfel acest joc da nastere unei serii de post-uri care vor urmari evolutia NFS-ului pana la lansarea efectiva pe piata.

Un alt detaliu car emerita mentionat este legat de una din "fetele NFS". In urma cu cateva saptamani, pe site-ul dedicat ei, Christina Milian a scris ca in cateva saptamani va pasi alaturi de echipa NFS pe platourile de filmare pentru un filmulet care va fi inclus in joc. La scurt timp insa aceste lucruri au fost sterse, dand drumul la un val de speculatii conform carora cantareata/actrita americana ar fi fost lasata la vatra de catre EA.


Pentru mai multe informatii stati pe aproape.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Scri ok dar schimba tema. E obositoare. Eu n-am putut citi tot articolul