19.08.2008

Need For Speed: Undercover Ep. 06

Doamnelor si domnilor maine vom avea primele date oficiale despre NFS: 12. Dupa cum stiti toata lumea asteapta tot ce e mai bun, deoarece in urma informatiilor "scapate" se pare ca Undercover va trebui sa multumeasca fanii dezamagiti de ProStreet, sa-i readuca pe cei care au parasit seria NFS in favoarea altor nume de succes precum GranTurismo sau Forza Motorsport, dar sa si atraga fani noi. Totusi a trebuit ceva munca. Astfel, conform noi strategi NFSUC este primul joc din seria Need For Speed care a fost conceput in o perioada de 16.5 luni. Urmatorul joc, NFS XIII, va fi conceput pe o perioada de 24 de luni. Ce as mai putea sa va spun nou?
  • Se pare ca jucatorul va fi politist sub acoperire. Asta v-ati cam dat seama.

  • Numele celor trei orase care compun Tri-City sunt: Palm Harbor, Port Crescent si Sunset Hills. Asta inseamna ca pentru free roam harta va fi destul de consistenta.

  • Se aude ca jocul va fi in mare parte mission-based. Nu stiu exact cum sa va explic dar cica este diferit de pana acum.

  • Secventele intre curse sunt integral reale, combinatiile cinematice, green-screen-ul si animatiile disparand complet.

  • Intr-un interviu cu Maggie Q, aceasta declara ca pe langa faptul ca trebuie sa scapi de politisti, trebuie sa ai grija sa nu-ti distrugi masina. Sa fie oare posibila distrugerea masinii in timpul fugarelilor cu politia? Se pare ca exista sanse.

  • Maine se lanseaza jocul (nu spre vanzare), site-ul oficial deja suferind modificari vizibile. Au aparut label-urile cu rating-uri si platformele pe care va fi disponibil: PC- DVD, Xbox 360, PS2, PS3, PSP, Nintendo DS, Wii, iPhone.

Cam atatea va pot spune. Nu sunt multe lucruri, dar maine va aduc prospaturi.:))


Pana maine v-am lasat! Distractie placuta...

Un comentariu:

Anonim spunea...

Intr-adevar, sa speram ca jocul va reinvia "pofta" de NFS...ca io unul, I can't wait. Dar pana in nov ne cosolam cu altele, ca deh Pro Shtift... down...