28.03.2010

Work in progress

Inca lucrez la skin. E in stadiu beta, dar doar cateva lucruri vor fi alterate.

Dupa atata vreme inca mi-e frica. Mi-e frica sa rasfoiesc arhiva. Mi-e frica sa citesc trairile mele de acum 1 an, poate 2. Am atatea amintiri incat mi-e frica sa ma gandesc la ele. Imi aduc aminte de persoana care traia in locul meu, de cel care avea atat de multe planuri in cap si atatea idei incat nu putea sta locului. Singura limitare era doar Pamantul. Era. Erau. Am fost.

Mor de ciuda ca am momente in care vreau sa ma inchid in amintiri si sa traiesc de acolo inainte. Nu mai am un loc al meu. Nu mai am nimic. Sunt doar eu. Un eu alterat de vreme. Nimeni nu ma vrea asa cum sunt. Toata lumea vrea sa schimb ceva. Dar asa sunt eu. Alterat.

Acum o luna mi se ura sa am parte de impliniri in viata si sa am o viata frumoasa. Cum sa am cand lipseste tocmai persoana care atunci cand vorbeam ma ducea la limita rabdarii, care atunci cand ma suna, nu vroiam decat sa aud rasuflarea sa pot dormi la noapte linistit stiind ca exista, ca e acolo? Cum sa pot avea o viata frumoasa cand stiam ca pot face orice si eram iubit?
Timpul se scurge si eu parca nu ma scurg cu el. Inca sper. Stie asta. Stie ca mor eu inaintea sperantei. Stie ca nu renunt niciodata fara o lupta si ca mai bine mor in lupta decat las pe margine. Dar durerea incepe sa mi vina de hac. Nu m-am gandit de ceva vreme cum ar fi lumea fara mine. Dar gandurile mi-au revenit. Si devin mai pregnante. Oricum nimeni nu mi-ar simti lipsa.
Inca un motiv.

Optimismul a disparut de ceva vreme. Increderea in altii nu exista. Si incep sa cred ca nu voi mai putea fi cu adevarat fericit vreodata. Baga un cutit in inima unui om si moartea va fi certa si rapida. Rapeste fericirea omului si agonia e insutita, moartea ametitor de inceata.

Nu ma pot resemna cu situatia din cvarimotive. Nu stiu de ce. Dar daca citesti cumva, inca te iubesc si inca esti in inima mea. E un omulet in mine care tine lumanarea aprinsa in intunericul ce invaluieste lumea din jurul meu. Lumanarea care-ti arata calea spre mine. Totul e sa vrei sa vii.

P.S. Domnisoara Pirvu Lys a scos un single alaturi de ALEXUNDER BASE. Se numeste Drums si in opinia mea vocea ei face totul. Versurile sunt cam ehh, linia melodica tipica celei ce se aude prin tara, usor fresh, dar nu mult. Insa vocea lui Lys scoate melodia din anonimat si o aduce in prim-plan. Sper doar ca pe viitor sa-si valorifice si mai mult vocea pentru ca ar fi pacat sa nu avem parte de o demonstratie a ceea ce inseamna o voce adevarata.



Asculta mai multe audio Muzica

Un comentariu:

Anonim spunea...

Hello si tot ce se mai zice :))
Nu pot sa ma abtin si sa nu scriu nimic pt ca asa sunt eu din pacate:))
So...primul lucru PREA OBOSITOR SKIN-ul:))ai face un lucru bun dk l-ai schimba:))dar nu e treaba mea ci doar o sugestie.Oricum interesante acele pisici negre:)) aduc noroc:))
aaa ink ceva : scrie mai mare:))
Asa ...vad ca ink nu ai iesit din amintiri si iti place,e si normal nu ai imbunatatit nimic din ce ai zis ca vrei si nu e greu de constatat lucrul asta...ai ramas la fel...poate trebuie sa o incadrezi la dezamagiri personale...pt k totul e la fel.Lupta s-a dat si a fost pierduta ,nu vrei sa intelegi ca dk traiesti in trecut nu te ajuta,dar asa esti u,iti place!Iubeai u ..invers nu a fost acelasi sentiment ,a fost mai mult o demonstratie ca poate sa faca ce i s-a cerut,sa arate anumite lucruri,dar nu ai inteles si e mai bn asa.
Nu revin asupra celor spuse anterior ca iti place suferintza si nu cauti un loc prin care sa iesi afara...ma rog e treaba ta pana la urma cum iti traiesti viatza.
Stinge orice lumina ,orice lumanare,orice lanterna omoara orice nenorocit de licurici si lasa bezna,dar sigur vb in vant ca sigur nu are cine sa citeasca,eu nu sunt ce am vrut sa par si nici ce ti-am indus tie ,dar iar nu vrei sa intelegi poate doar dk o sa vezi o sa realizezi ,dar nu vreau asta.
Nu vreau sa mai zic nimic...oricum in proportie de 80% am scris asa in vant ca nu o sa faci nimic,dar asta e...k asta esti u si tind sa cred ca nu vrei sa schimbi nimic ,nu ca nu poti sa faci asta.

See you!