25.07.2010

Late Night Ideas

Buna dimineata copii!!!! (tehnic e dimineata, desi afara e bezna)

Pentru inceput: C'mon!!! Chiar nimeni nu a tras de mine 2 luni sa scriu ceva? Ma simt jignit. Daca s-ar mai putea ca ceva sa ma mai jigneasca zilele astea.

Ehee... S-au gandit si cei de la Google sa faca un editor de teme mai sofisticat. Imi place. Mult. Ma scuteste pe mine de ceva treaba. Desi o sa imi mai personalizez din cand in cand blogul in memoria vremurilor bune.

Ashe... Noh, sa va spun ce o-i facu' in ultimele 2 luni? :))

Revenind la un limbaj mai agreabil, ultimele doua luni au fost destul de antrenante pentru mine pe ambele planuri.
Profesional, la facultate am avut intr-un semestru mai multe proiecte decat am avut pe toata perioada liceului. Sesiunea a venit si a plecat. Ma duc la mariri de nota. 8 nu e nota! :))
Stiu. Sunt dus cu pluta.
Luna aceasta am practica. Mai am 5 zile din ea si termin. Desi am crezut ca am cea mai nasoala practica din lume, dupa discutiile cu colegii mei, am descoperit ca am cea mai tare practica! Adica eu chiar fac altceva decat frecatul mentei sau a altor organe!
Mai multe saptamana viitoare.

In timp ce trimiteam cereri de practica/internship in diverse tari si la diverse companii, 2 in special mi-au raspuns. Desi negativ, interesul acordat pentru CV-ul meu a fost unul indeajuns de mare cat sa ma tina pe linia de plutire in marea de refuzuri sau nepasare in care inotam. Am ajuns sa trimit la o echipa de Formula 1 cerere, care si-a manifestat interesul in cererea mea si care mi-a sugerat sa aplic de indata ce termin facultate, poate cu sanse mai mari. Desigur, pot fi cuvintele standard din mailul de refuz, insa cat de puternic poate fi efectul lor asupra unui student? Foarte puternic. Am descoperit doua lucruri in ultimele luni:

1. Ambitia te duce departe. Totul e sa te tii de ea.
2. Uneori comentez fara a fi nevoie si asta imi provoaca probleme. Trebuie sa lucrez la acest aspect. :))

Pe plan personal, situatia se poate spune ca e roz. Un light pink, to be more roman. :))
Am inceput sa ma reintalnesc cu fosti colegi de liceu, am reluat legatura cu persoane pe care le credeam pierdute sau straine. Imi iau viata inapoi in maini. In fiecare saptamana ma intalnesc cu draga de Simo. Stam la discutii 3-4 ore pana tarziu in noapte. Apreciez atat de mult faptul ca stai si imi asculti debitarile necontrolate in fiecare saptamana, draga Simona. Iti multumesc. Pe sora-mea o stresez de cate ori apuc. Si se pare ca se lasa stresata. :)) Sado-masochista. Colegii de facultate au plecat fara mine la Sighisoara. Aveam practica. :(( Sa vedem ce iese cu Costinesti-ul.
Pe Anca am revazut-o dupa aproape un an. A venit cu Alex. Recunosc ca Alex mi se pare a fi un om de milioane si desi initial aveam cateva rezerve legate de el, impreuna sunt echipa de soc. I-am reamintit lui Bondocel ca trebuie sa-i dau o sticla de Jack. A castigat pariul.
Pe Bogdanel a.k.a. Mulshu imi vine sa-l omor uneori. E atat de dus omul asta, incat nu pot sa ma supar pe el de fiecare data cand ma scoate din pepeni. Dar din august pleaca din Brasov. I'll miss you, dude. Sper doar sa nu uiti cine te-a ajutat cu licenta. :))
Sandy Bell, WE GOT TO MEET! REALLY! WE HAVE TO!
Razvan, Cata, Andrei, Dragos, Mihai, Gabriela, Denisa, Anca sunt colegi de practica. Nu stiu cum ma suporta. Sincer. Mi-am pus in cap jumatate de companie. Dar ei inca ma sustin. Nu trebuie sa le uit pe Mirela, Aura, Andreea sau d-na Ramona si Frau Trett. People that might want to kill me but think I'm too cute to be dead. :D
Last but not least, cineva caruia ii multumesc in mod special. Pentru ca exista si pentru ca imi trimite cele mai turbate mesaje uneori. Stiu ca tine la mine si sentimentul e reciproc. Chiar nu mai am regrete. Am trecut peste prostia si aroganta de care m-am lovit in trecut cu ajutorul tau. Iti multumesc.

Sa nu uit. Marian, ZuZu, Baka, Nutzik (da, nu te-am uitat pisi) THANK YOU!!!!

Am greutati in viata. Si o singura apasare. Gandurile negre care ma atacau si care nu-mi dadeau pace, de la un timp au disparut. De tot. Dar pentru cat timp?
It seems I have quite a good life. I can now die happy.

V-am spus ca nu mi-a trecut complet pneumonia si ca e posibil sa fi recidivat? :))

Till next time,
Take Care
(sau copyright Teo: SAAAAAAAAAAAAAAAALUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT)

5 comentarii:

Anonim spunea...

Hag! from SIS

baka. spunea...

No problem, anytime.

Şi de care pneumonie se face vorbire? Cum naiba ai pneumonie pe vremea asta? :-?

Anonim spunea...

Îţi doresc sănătate, noroc şi fericire! Să te ajute Dumnezeu în tot ce faci şi să ai parte de fericirea unei zile călduroase în care sunteţi goi sub aşternuturi, iar razele să vă mângâie trupurile. Să rămâi la fel de perseverent şi să ai mai multă hotărâre cu tine! Hope u'll have a great day, today! Mult succes! XOXO (m-am semnat?)

Anonim spunea...

Ah, da! Am uitat esenţialul: LA MULŢI ANI! :P (manancă o felie de tort în plus)

baka. spunea...

Şi zici că mai scrii pe-aici? Când? :-?