15.12.2007

Time passed...But it wasn't a complete waste of time... Was it?



Wow... Maine se fac 2 luni de la primul blog si o luna de la contorizare. Rezultate? Am. 165 de hituri(vizite). Din astea scadem sa zicem vreo 30... Luam cifra estimativa ca si asa nu m-am chinuit sa intru dar sa nu zica lumea ca ma dau mare. Ok. 135 de hituri. Intr-o singura luna. E ceva. Aggressive advertising.


Filosofari? Vreo 4-5. Nu ma plang. Sunt bune si alea. Doua sondaje in 2 luni, vreo 2 recenzii de albume, cateva descarcari de nervi si prea-slaviri ale sistemului comunist roman ce este mascat in sistemul educational de la Lagarul De Concentrare....ma scuzati.... de la C.N. Uimirea, ca numa' unire nu e in cladirea asta.

Ce as putea sa spun?

Va multumesc tuturor ca va irositi timpul si cititi posturile, va multumesc ca inca nu mi-ati dat Ignore, va multumesc ca nu imi reprosati inca nimic de mass-urile cu publicitatea (ne)mascata facuta blogului. Speram ca am reusit fidelizarea unei singure persoane cel putin si daca un post v-a starnit interesul sau rasul, daca v-a inveselit ziua pentru un singur moment... Atunci mi-am atins scopul.


Pentru 2008 am ceva planuri si idei, toate insa in stadiul de schita... Printre ele abonarea la trafic.ro, posibil introducerea de AdSense ( am cont deja), si poate.... poate niste schimbari de ordin vizual. Deja am inceput in blogul meu de teste, my betablog, cateva teste referitoare la acest lucru. La finalul anului aflu care e opinia voastra referitoare la crearea de pagina hi5 sau myspace. BLOGUL NU SE VA INCHIDE ! inca... Paginile de hi5/myspace vor fi folosite doar cu scop informativ pentru a va scapa de massurile de pe mess. Sa fim seriosi. E enervant cand primesti mass-ul, de regula fiind Legea Lui Murphy la mijloc, cand ti-e lumea mai draga atunci ceva mere prost. Oricum ideea s-ar putea sa o aman pentru aprilie - mai vazand ca nu indeplinesc nici macar 10% din hiturile pe luna. Deci... Sunteti multumiti cu massurile. Bine ca nu scriu zilnic. Atunci sa vezi injuraturi....As fi facut sectiune separata pentru asta.


Anyway, va urez o seara placuta, weekenduri placute si pentru cei cu blestemul de 4 ani Unirea va reamintesc sa vizitati daca mergeti luni la liceu sa admirati mica galerie expusa la intrarea profilor. Unul din afise (credeti-ma il veti recunoaste) este realizat de Trupa Shock ( Sandy The BBl, Tequila Tek Teq and... me). De asemenea am ajutat si cu organizarea pe acolo, DECI APRECIATI SI ADMIRATI CA VA IA MAMA...Natura. La ce va gandeati?


MAKE WAR NOT PEACE,


KISSES AND STABS Y'ALL





Un comentariu:

baka. spunea...

Mda, interesanta pseudo-incheiere pentru activitatea din anul asta. Probabil ca nu asta este, dar cam asa suna. In fine, felicitari pentru diploma pe care ai primit-o azi. Nu am vazut poster-ul, din pacate. Daca as fi apucat sa citesc mai inainte post-ul asta probabil ca m-as fi interesat.
So... esti inca suparat pe mine si tot nu vorbim. Asta e, eu voi insista in continuare. Si ca sa vezi o chestie pe care nu m-ai lasat sa ti-o explic pe larg, intra pe voodoo bikes si cauta la colaboratori. Pentru informatii suplimentare, stii unde ma gasesti. Ca sa nu mai zici ca ma victimizez (ceea ce nu e cazul).
In concluzie, hit-uri ai destule din cate vad, which is good. I suggest you also use another counter (www.goodcounter.org) 'cause this one is a bit more complex and might suit your needs better. Singura parte naspa la blog e ca citesc multi, dar putini lasa un comment. Ce, ma, va doare tastatura sau ce?
Bafta in anul care vine! (daca nu cumva mai scrii, caz in care iti mai spun la momentul oportun)