02.12.2007

Whose to know if your soul will fade at all...?



Ok. Right. Let's get started. Decembrie. Azi.
De doua saptamani nu v-am irosit timpul... Pe aceasta cale imi cer scuze fanilor (sper ca am creata o micuta baza tinand cont de cate hituri am si doar 2-3 postari pana acum) care au asteptat ultimele barfe sau stiri si nu le-au primit la timp. Barfe sunt fratilor! Doar ca am nevoie de un forum pentru asta si vroiam sa stiu daca merita sa fac si o pagina de hi5.
Voi ce spuneti?

Saptamana asta a fost una dintre cele mai weird I ever had. 2 teze. Nu ar fi problema. Doar ca modul in care s-au desfasurat tezele a fost... sa zicem ciudat.
Prima teza: engleza. Nu stiu cum a ales variantele. Pe bune. Una zic ca a fost la 
plesneala, varianta 56 care mi-a picat mie. Dar cealalta, 69? Cum de a ales acest numar?
Eu cred ca in timpul "consolidarii" relatiei profa a ales varianta minune.
La fel de interesant a fost si faptul ca unei colege i- a picat varianta asta, fiind aceeasi persoana care i-a raspuns lui Luca cand acesta le-a intrebat pe fete :
"Mai fetelor, voi dupa ce cunoasteti mai multi baieti ce faceti din punct de vedere logic?"
replica - "Trecem la fapte."
Deci nu mai trebuie aprofundat subiectul.

Miercuri teza la romana. Am avut de ales intre simbolism, simbolismul prin arta poetica si prezentarea trasaturilor unei poezii din simbolism. Desi am invatat si Blaga si Arghezi.. Bine... I-am scris pe astia dar invatasem unde sa deschid caietul. Renovarea (proaspat inceputa) din liceu a atins punctul culminant in aceste 2 ore cand pikamer-ul a facut praf baia baietilor sau cum e cunoscuta printre elevi "Club Budda". Tot atunci s-a dat drumul la muzica in liceu si surpriza! Boxa functiona perfect, cum nu a functionat niciodata. Multumim Murphy!!

Un alt subiect hot a fost alegerea albumelor foto. Guess who's in charge? Yours truly... Yeah there's a curse upon me... No it's not Mussolini (Petre pentru cei neinitiati in viata social-fascista a liceului). Anyway s-au ales, acum sa vedem cum facem cu banii. Magda iar nu o sa aduca banii!

Ca sa nu uit manana cica e ziua domnului profesor Luca. Sa-i luam cadou? Hmmmm... Iar am luat un 6 la el... Si de la lucrarea aia numai belele am avut. Am fost facut si nesimtit prin cai mai indirecte de anumite persoane... Dar faza cu "rade ca prostu" mi-a pus capa. Acum respectivele persoane se supara ca nu vorbesc cu ele. Daca nu eram la calculator... Asta e!!! Nu ma mai chinui sa fac lumea mai buna!

Si inca un lucru: in stanga gasiti noul videoclip ( ma rog e din 23 octombrie dar deeeh... We are romani) de la Seether - "Fake it". In el este parodiat pipizzerismul contemporan. Merita vazut. Mai multe date saptamana viitoare. Sper doar sa apuc sa scriu.

Have fun and enjoy the weekends!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Nu ar mai trebui sa te mire nimic,pentru ca Romania de azi si implicit sistemul de invatamant trebuie eschimbat total.... trebuie abordat altfel.... Cat despre fitzE nu pot sa zic decat... "LIFE IS A BITCH SO GET O FUKING LIFE"