10.03.2008

Let the world know...

"Daca viata te fute, fute-o si tu pe ea..."
Un inceput relativ bun nu-i asa? Ei bine...Eu asa consider. Dupa o pauza mai lunga in care eram gata sa renunt la tot ce am realizat pana acum, am revenit in forta. Multi se intreaba motivele pentru care a fost suspendata activitatea. Multi se intreaba, putini vor afla pentru ca pregatesc ceva special pentru un anumit grup, mai select. Acestia vor primi o invitatie speciala. Mai multe nu spun.

Schimbarile principale aduse blogului sunt:
- un look nou, care nu va mai fi (sper) actualizat o data la 3 luni;
- o preocupare mai mare pentru informatii;
- o frecventa crescuta de postari;
- mai multe vor urma pe parcurs...

Sper sa va placa noul format, incercand sa fac o delimitara clara intre lume si mintea mea bolnava ( atestata oficial). Apreciez daca lasati commenturi cu sugestii, replici sau completari. Voi incerca sa fiu cat mai amabil posibil (mai mult umor in postari - deja se vede nu-i asa?).Referitor la frecventa m-am gandit ca de 3 ori pe saptamana e de ajuns. O sa fiu mai satios ca ciorba mamei, mai gretos ca prajiturile vecinei de la etajul 4 care isi polizeaza dimineata proteza sa aibe dinti cat mai albi ca nu se stie cand crapa(Doamne ajuta) si mai sec decat glumele lui TH... (este un tel de viata).

Din ce am citit astazi pe net, mi-au atras atentia cateva subiecte. Unul dintre ele, aflat pe un site pentru barbati, www.yuppy.ro, scria motivele pentru care nu avem chef de sex. In afara d eimpotenta eu nu gasesc altul. Ok...Daca prietena ta are de la 120 kg in sus, ii sar suncile din blugi precum o fantana arteziana si manca de zici ca e o gaura neagra... Ai scuza. desi cred ca poti sa-ti scoti scutire medicala (hernie de disc cauzata de farufuria ei de mancare).

Un alt articol interesant pe care l-am gasit pe news.softpedia.com face referire la gesturile cu mana ( nu va ganditi la labe ca alea au fost in alt articol). Se spune ca nu e frumos sa vorbesti cu o femeie(cand gasesti una in adevaratul sens al cuvantului) sau cu o persoana mai in varsta, stand cu mainile in buzunar. Ok...La femeie stim cu toti ce facem...Amu va puteti gandi. La cei in varsta, daca sunt pensionari stam cu minile in portofelele lor, daca sunt babe...Ne ferim ca tinem la decenta. Nimic despre vorbitul barbat-barbat. Deci intre tzarani nu avem probleme.

Saptamana trecuta s-a deschis Salonul Auto de la Geneva. Zeci de premiere mondiale, sute de expozanti, mii de gura-casca. Printre premiere se numara: Alfa Romeo 8C Spider, Mercedes Sl/SLK/CLS-Class facelift, Lancia Delta, Mini Clubman, Volvo XC60, Renault Laguna GT sau Dacia Sandero. Dap. SAndero. Dacia... Masina arata acceptabil. Sigla noua insa... Desfacatorul de bere de la nea Nelu' de la bodega din coltul strazii a servit ca model. Dar asta e. Cica este un design tineresc. Care instiga la consumul de bere. Aici nimeni nu comenteaza. Poate primesti la cumpararea cate unei Dacii o lada de bere ca sa ai ce face cu sigla...Da... Asta da strategie de marketing. Expozitia dureaza pana pe data de 16 martie iar informatii se gasesc la adresa www.salo-auto.ch .
Pentru fanaticii de motoare, jocuri cu si despre masini am doua vesti:
1. sambata de la ora 5:00 si duminica de la ora 6:30 pe TVR in direct Marele Premiu de Formula 1 din Australia "McLaren sau Ferrari?" ; "Kimi sau Lewis?"; "Cangur sau koala?" - prezentare ulterioara pe blog;
2. Dupa cum multi stiti Need For Speed ProStreet a fost doar un cacat in soare, o pata pe renumele seriei NFS. Multora le-a placut, altora le-a displacut.Nu puteai fi indiferent. Recent primele detalii referitor la jocul de anul acesta au fost postate pe internet. S-a anuntat o reintoarcere la origini si dezvoltarea unui nou mod de batalie pe autostrada. Numele vehiculat este "Need For Speed Street Warriors". Mai multe informatii in curand.

Zilele trecute doua dive au reinviat. Janet Jackson si-a lansat albumul "Discipline", iar Mariah Carey si-a lansat single-ul "Touch My Body". Despre albumul lui Janet Jackson voi vorbi in curand. Cat despre melodia "Touch My Body"... O nelodie plina de fantezie sexuala a unei femei car eprobabil ca nu s-a mai .... distrat... de ceva vrmee si au acaparat-o gandurile perverse. Linia melodica este una placuta, la fel si versurile. Daca esti single nu ti-o recomand. Daca ai pe cineva, iti recomand o camera. Videoclipul este visul oricarui geek. Imi place faza d inceput cand VW Beetle-ul s opreste in fata Rolls Royce-ului Phantom Convertible a lui Mariah. Cautati melodia pe net. Ascultati-o. Cine stie? Poate va rugati vecinul sau vecina sa va touchuiasca you body. :))

De asemenea pentru fanaticii IT am placerea sa anunt ca ( daca ai fost mai loser si nu ai aflat inca) este oferit pentru download Internet Explorer 8 Beta 1. Insa deja se vorbeste de Firefox 3 Beta 5 si Internet Explorer 8 Beta 2. Nimic despre Windows XP SP3 totusi. La categoria de telefoane mobile anuntam aparitia telefonului LG KF(sau KE...?)600 care are in locul tastelor de navigatie si apel traditionale, touch-screen cu control haptic. Acest se modifica in functie de meniul accesat. Printre dotari s numara camera de 1.3 megapixeli, ecran de 262.000 culori sau music player. Totul la un pret de retail de aproape 320 euro.

Cam atat pentru astazi. Va rog sa scuzati greselile de ortografie, punctuatia deficitara sau limbajul. Este grele limba romane. :PAstept sa vad ce opinie aveti. Pana pe mai tarziu... See ya!


"Multumesc" pe aceasta cale celor de la RDS. Internetul lor e varza. Sunt sigur insa ca reclamatia mea va ajunge in teancul ala mare care il au pentru incalzirea sediului.


Informatii si poze preluate de pe site-urile Softpedia, Formula1, Geneva Palexpo, go4it!, Yahoo! Music, Yuppy.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Hehe, glad you're back. i missed ya (in a very non-gay way :-| )
hmm...sugestii...dude,scrisul e cam mic. in rest, super nice. keep on the good work!

Anonim spunea...

mie îmi place!so..no comment!;)kt despre scrisul mic n-am nimic d zis..înk ma mai ajuta vederea la distante reduse:))slava domnului!app..eu sper sa nu auda melodia "Touch my body"vecinul de la parter k ma vezi la pro tv la 17:00 pe motiv de suicid!km atat momentan!bafta:)

baka. spunea...

Ooo, sar'na de info legate de motociclete (desi m-as uita mai repede la cursa Isle of Man - din pacate nu e in circuit). Ma bucura faptul ca te-ai intors in transee si ca tragi in inamici. :)) Sunt curioasa ce va iesi de data asta...